sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Viikon poiminnat vol.3: Top5 elektroniset albumit.

meh.


Taas ois se aika viikosta kun mun pitäis tänne kirjoitella jotain järkevää(HAH!!!). Tällä kertaa mielikuvituksen puutteen takia, päätin listata alle henkilökohtaiset top5 -albumit elektronisen musiikin saralta.
Joten jotta et vedä sitä kuuluisaa palkokasvia nenään, ota huomioon että nämä ovat omia mielipiteitä :) Toki voit kommailla tonne alas boxiin omat top5:set. Se on oikeastaan suositeltavaa.
 Ja eiköhän aloiteta:



5. Daft Punk: Alive


Daft Punkilla on niin paljon loistavia kappaleita että niitä ei ole harvemmin samalla levyllä, paitsi tietenkin tässä.

Levy sisältää kaikki Daft Punkin tunnetuimmat kappaleet ja vielä livemiksauksina. Shit, that´s some good shit. Levyä kuunnellessa melkein tuntee olevansa keikalla itsekin.

Daft Punk- Alive 2007

Tsekatkaa vielä tämä mieletön encore mistä on tehty fanien toimesta upea musiikkivideo!








4. Matrix+Futurebound: Universal Truth

Aaah, korvat sulaa näihin sulosointuihin <3 Tämä levy on parasta mitä on tapahtunut drum´n´bass-skenelle! Kun soittaa ihan minkä tahansa kappaleen kyseiseltä levyltä, voi vain ottaa rennosti ja pistää silmät kiinni; Ja niin alkaa matka kohti harmoniaa ja sisäistä rauhaa. Ei tästä voi enempää kertoa... mestariteos.













3. Hallucinogen: Twisted

Levy joka sai meikän kiinnostumaan psytrance-skenestä, yhdeltä maailman tunnetuimmalta ja arvostetuimmalta psytrance-artistilta. Pidän siitä että kun pistää silmät kiinni ja aukaisee ne seuraavan kerran, on kulunut se reilu tunti, mitä tämä levy kestää. Enkä tarkoita nukkumista, vaan kyseiseen albumiin syventymisestä. Suosittelen itse tämän kuuntelemista vaikka kesäyön hämärinä tunteina, juuri ennen auringonnousua, hyvillä kuulokkeilla.

Ärsyttää että youtubesta ei löytynyt koko albumia putkeen, kun se olisi sillälailla parhaimmillaan.. Mut enivei tässä on pari: Alpha Centauri sekä L.S.D.





2. The Prodigy: The Fat of the Land

http://www.youtube.com/watch?v=KxxI2GjUhl4 ei täs muuta.



















1. deadmau5: > album title goes here <

Sinällään kun ATGH julkaistiin vasta kuukausi sitten, voisi tämän ykkössijan perustella "alkuhuumalla" tai muulla sellaisella. Mut kun sille löytyy myös järkiperusteet: levyltä ei löydy yhtään huonoa kappaletta. Ei yhden yhtä :) Joten eikö se jo kerro miksi tämä on ykkösenä? Tosin mielipideasiat on mielipideasioita, mutta haters gonna hate.

Täten julistan deadmau5:in >album title goes here<:n kaikkien aikojen kovimmaksi elektronisen musiikin levyksi.





Ai niitä kappaleita vielä... SuperliminalTelemiscommunications (ft. Imogen Heap)There might be a coffee ja Professional Griefers (ft. Gerard Way)







Kommailkaa tuonne alas risuja ja ruusuja. Mä luen niitä mielellään.

Ens viikolla taas sitten jotain aivan muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti