sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Viikon poiminnat vol.1

Tästähän vois vaikka kehittää uuden viikottaisen kirjoittamisen aiheen, tosin mun motivaatiolla se ei välttämättä tuu onnistumaan, mut katsotaan katsotaan...


Tällä hetkellä/viikolla koviten iskee musiikki jota vois kutsua cyberpunk-musaks. Eli siis järkipuheeks käännettynä sellaista musaa mitä kuulee mm. Matrix-trilogiassa, Ghost In The Shellissä ja kaikissa leffoissa/sarjoissa missä on teemana sellanen vähän synkempi, dystopinen(hih, hieno sana) tulevaisuudenkuva. Musiikkigenreiks käännettynä se kait olis yhtäkuin drum´n´bass, glitch- ja trip hop, (psy)trance, progressiivinen house ja lähinnä kaikki elektronisen musan alagenret, joihin sisältyy etuliite dark-.


Mikä siinä sitten niin kiehtoo?

Kai se vaan on se että teknologia on kehittynyt jo suhteellisen pelottavaks asiaks. Eikä kehitys ole loppumassa ennen kuin maailma loppuu.. Ihmiskunta (myös allekirjoittanut) on kiintynyt liikaa tietokoneisiin ja internettiin, mut mitäs sitten kun se mikä on tarkoitettu avuksi, kääntyykin isäntäänsä vastaan? Sitä minä en tiedä, mutta todennäköisesti se ei ole mitään kaunista katsottavaa.

Mutta nyt bullshitistä musiikkiin, täs muutama poiminta:

Leftfield-Afrika Shox

Halcyon441-aural psynapse

Reso-Otacon

Kenji Kawai - Cinema Symphony

Yoji Biomehanika-Monochroma

Julma-Henri & Syrjäytyneet - 240107

The Prodigy-Smack My Bitch Up


btw lisää cyberpunkmusaa löytyy redditistä. Hyvä sivu josta löytyy kyllä melko laajalla genreskaalalla musiikkia, cyberpunk-sävytteisesti tietysti.


Joo vois ruveta nukkuu, kello lyö 0200.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti